En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Çkanı taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl tarz ile nispeten uyumludur. Parafin renkler ile komple bir düzen halindedir.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık hoşgörüsüzyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, içi geniş ve muvazeneli bir atmosfer yaratıyor, dide aldatmaıcı bir kontrast ve zarif bir harmoni sunuyor.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en alımlı çalımlı katıtlar zarfında; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en mefkûre cevaptır.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı geniş yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak bağırsakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Tabiatın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın jurnal koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı nefes alabilir kılmak adına yalabık detaylardan takviye alabilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tempoı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği ahit bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir albeni tıkızlabilir.

Yeterli Kuruma Süresi Tanıyın: Her karşı beyninde yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak derunin yeterince kurumalıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir muvazene, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast antrasit gri boya yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tezyit etmek midein ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Goldfix antrasit gri boya was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Gri pembe aşiyan dekorasyonu sayesinde ancak ve esaslı enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim antrasit duvar boyas hatı başüstüneğu görülürken birçok bulaşık renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page